2005-08-17 20:58:05• hírek • Szatmár.ro

Győztek az argentínok

Előkészületi mérkőzésen Argentína 2-1 arányban legyőzte Magyarországot.

 

A Puskás Ferenc Stadion ezen a mérkőzésen távolról sem úgy festett, mint vasárnap, a Real Madrid vendégszereplésekor. 25 ezer néző szurkolt ugyanis "mindössze" a magyar csapatnak. A mérkőzés kezdetétől a magyar válagatott nagy akarással küzdött, s ennek az első játékrészben meg is volt az eredménye. Az argentínok m. Rodriguez góljával a 17. percben vezetést szereztek, rögtön jött azonban a válasz: előbb Gera fejese csattant a lécen, majd magyar csapattól ritkán látható jelenet következett. Böőr jól indította Bodnárt, akinek beadását Torghelle mesterien továbbította a hálóba.

A másodok félidőben folytatódott a magyar akarás, és jött egy argentín gól. Szintén egy fejes - szintén tehetetlen Királlyal. Markus Merk ezt követően barátságos meccshez nem illően kiállította Messit, ám válogatottunk az emberelőnyt nem tudta kamatoztatni.

Érdekesség, - de ez már a Real meccsen is tapasztalható volt - hogy az RTL Klub kommentátorai mennyire lelkendeztek ezúttal is. Bár tényleg voltak bíztató jelek a csapat játékában, sajnálatos, hogy egyesek már a vereségnek is örülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: